در ذیل به بررسی ترمینال کروز 10 زوج آبی میپردازیم:
ترمینال کروز 10 زوج آبی
کاربرد ترمینال کروز 10 زوج آبی منظم ساختن و اتصال میان سیمهای مخابراتی است. به طور معمول برای ارتباط بین خطوط تلفن ارائه شده از مخابرات و کابل های داخلی ساختمان، دو نوع ترمینال در مدلهای ترمینال پیچی و ترمینال کروز به کار برده میشود.
نوع پیچی این ترمینالها به نسبت قدیمیتر بوده و شاید حتی منسوخ شده باشند. بنابراین امروزه ترمینال کروز بیشتر به کار میرود. ترمینال کروز 10 زوج آبی مانند پیچ ترمینال دارای دو درگاه ورودی و خروجی است که اطلاعات را بین سیمهای ورودی مخابرات و سیمهای درایو انتقال میدهد.
کاربرد ترمینال کروز 10 زوج آبی
این ابزار، در دستگاههای مرکزی، در پست تلفنی شرکت و سازمان، از طریق یک ایستگاه کابلی به کارتهای خطوط داخلی متفاوت اتصال یافته و برای راهاندازی خطوط داخلی به کار میرود. همچنین با هدف مدیریت خطوط مختلف شهری، این ترمینالها، به یک جفت سیم مخابراتی متصل میشوند. از سوی دیگر ارتباط مستقیم خطوط تلفن به هم در ترمینال های نرمالی کلوز نیز وجود دارد و استفاده آن به صورت کاملا ایزوله برای قطع خطوط صورت میگیرد.
برای اتصال هدف این است که یک زوج سیم به پورت شماره x وصل شده و از آن خروجی گرفته شود؛ بنابراین باید زوج سیم رانژه به پورت خروجی یا پورت پایینی ایکس متصل شود. نکته مهم در این ترمینال رعایت رنگ بندی در اتصال کابل جک به ترمینال کروز بوده و برای آگاهی از این مورد باید ترتیب رنگبندی نیز رعایت شود.
ویژگیهای ترمینال کروز 10 زوج آبی
برخی از مدل های ترمینال کروز رنگهای مختلفی دارند که این تفاوت به معنای متفاوت بودن آنها نیست. این نکته حائز اهمیت است که نقطه مشترک انواع ترمینال کروز، پورتهایی است که طبق شماره از 1 تا 10 شروع میشوند. در این پورتها هر شماره به یک زوج سیم و بوق اختصاص دارد.
جنس ترمینال کروز از پلی کربنات بوده و تیغه ماژولی به کار رفته در آن نیز از جنس فسفر با پوشش نقره است. بنابراین برای محیط های داخلی مانند ام دی اف و همچنین محیط های بیرونی که در راستای اتصال کابل های مسی فعالیت می کنند گزینه ای عالی به شمار می رود.
ترمینالهای کروز به طور معمول ابعادی 25 در 35 در 125 میلیمتر داشته و 50 گرم وزن تقریبی برای آن ها در نظر گرفته شده است. همچنین در چهار رنگ قرمز، آبی، سفید و قهوهای تولید میشوند که رنگ قهوهای این ترمینال ها دارای تیغه های باز بوده و برای ارتباط بین ورودی و خروجی نیاز به کانکتورهایی به نام فیوزهای مخابراتی داریم .
علی –
بسیار با کیفیت